Classic FM
Playlist
Je hoort nu:
Track
Componist
meer informatie
Luister ook naar:

App

Luister ook mobiel naar Classic FM met de gratis apps voor iOS en voor Android. Hieronder vind je uitleg over en links naar de mobiele apps.

iPhone/iPod Touch/iPad App

Als je de speciale Classic FM App uit de App Store opent, kun je direct naar Classic FM luisteren, via GPRS (2G) in lage kwaliteit en via 3G/WiFi in hoge kwaliteit.
Bovendien kun je terwijl je luistert de mobiele versie van onze website bekijken en meedoen met prijsvragen of de playlist raadplegen.

Met de knop 'Background' kun je naar Classic FM blijven luisteren terwijl je op de iPhone andere dingen doet. Zolang de andere app geen geluid gebruikt, blijft Classic FM gewoon doorspelen. Als je per ongeluk een app start die wel geluid gebruikt, kun je na het afsluiten van deze app gewoon naar Safari gaan en Classic FM met een druk op de 'Play'-knop weer starten.

Download de app via de App Store

Android App

Met de speciale Classic FM App voor Android-toestellen heb je de stream van Classic FM, de playlist, alle acties en bovendien actuele files, wegwerkzaamheden en flitsers altijd bij de hand.

De stream gebruikt zo weinig mogelijk bandbreedte en is dus vriendelijk voor abonnementen met een datalimiet. Toch is de kwaliteit van de stream zo goed dat je probleemloos over je hoofdtelefoon of de speakers van je autoradio kunt luisteren.

Download de app via Google Play

Apple TV

Classic FM is nu ook beschikbaar via Apple TV. Maak je gebruik van Apple TV? Download dan nu de app via je Apple TV om te kunnen genieten van Classic FM, Chill out, Opera en Soundtracks.