Luister ook naar onze themakanalen  Chill out Opera Soundtracks

Stem op de Classic FM Top 500

Bij Classic FM hoor je van 27 tot en met 31 december de Classic FM Top 500: de lijst met de mooiste en beste klassieke muziek, samengesteld door onze luisteraars. Stem op jouw favoriete muziek en bepaal op die manier wat er in de laatste dagen van 2017 zal klinken op Classic FM!

Stemmen

Tot en met 17 december kun je stemmen op de Top 500 door je favoriete klassieke muziek te selecteren in de stemmodule op deze pagina. Je kunt maximaal een top tien selecteren, maar je mag ook één voorkeur opgeven.

Ben je benieuwd of jouw favorieten de Classic FM Top 500 hebben gehaald? Luister dan van 27 tot en met 31 december naar de lijst met de mooiste en beste klassieke muziek op Classic FM. De Classic FM Top 500 wordt mede mogelijk gemaakt door MoneYou.

MoneYou

Zelf bepalen welke hypotheek bij je past én deze zelf afsluiten tegen een scherp rentetarief? Kies dan voor de MoneYou Internet Hypotheek. Zo heb je zelf de touwtjes in handen en ben je voordeliger uit. MoneYou. Geen gedoe. Kijk voor meer informatie op www.moneyou.nl.