Luister ook naar onze themakanalen  Chill out Opera Soundtracks

Classic FM vanaf vandaag terug op DAB+

Classic FM Nederland is vanaf vandaag weer te beluisteren op DAB . In eerste instantie in de regio groot Randstad. Hiermee geven we invulling aan de wens van veel luisteraars en onze eigen ambitie om te groeien. DAB is de digitale opvolger van FM. 

DAB is te ontvangen via een DAB radio. Naast het feit dat veel nieuwe auto's zijn hier al mee zijn uitgerust zijn er ook steeds meer DAB radio's voor thuis te koop. Het kan zijn dat de DAB radio een nieuwe zenderscan uit moet voeren om het station te vinden. 
 
Klassieke muziek is bij uitstek geschikt om even te ontsnappen aan de drukte van de dag en een ontspannen sfeer te creëren om volledig tot rust te komen. Met DAB hopen we hieraan nog meer invulling te geven en nog meer mensen te verblijden met de kracht van klassieke muziek.
 
De DAB verspreiding zal te ontvangen zijn via zendmasten in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Hilversum, Goes en Amersfoort.  Dit zorgt voor een verspreidingsgebied van de Randstad tot aan Almere en Amersfoort, Den Bosch en Tilburg.