Classic FM
Playlist
Luister ook naar:

Win kaarten voor Maria Callas The Hologram Tour

Warner zal dit jaar een album uitbrengen met de grootste hits van operadiva Maria Callas. Callas in Concert – The Hologram Tour bevat de officiële soundtrack voor de bijbehorende hologramtoer, samengesteld door BASE Hologram en Warner Classics.
 

Hologram-tour

Het album bevat geremasterde originele opnames van nummers uit het programma en de toegiften van de toer. Het recital bevat vele aria’s waarin Callas haar expertise op het podium en in de studio toonde, en waarin ze vandaag de dag nog altijd ongeëvenaard blijft, onder andere Bellini’s Casta Diva, Puccini’s Vissi d’Arte en Bizets L’Amour est un oiseau rebelle. Ze zal tot leven worden gebracht door middel van ultramoderne digitale technologie en laserprojectie, voor een live concertervaring met geremasterde originele opnames.

Classic FM mag 2 vrijkaarten weggeven voor het concert in Carré op maandag 26 november! Beantwoord de prijsvraag om kans te maken.


Op maandag 26 november keert Maria Callas door middel van ultramoderne digitale technologie en laserprojectie terug in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam als hologram. Tijdens deze bijzondere voorstelling brengt ze haar grootste klassiekers ten gehore, onder begeleiding van een groot orkest. Door deze tour, geregisseerd door Stephen Wadsworth (The Juillard School), kan het publiek de legendarische emotionele kracht ervaren die Maria Callas is. Fans zullen het ene moment haar ongetemde passie voelen en het volgende moment haar beklemmende kwetsbaarheid, dit alles met een ongekende zelfverzekerdheid en adembenemende sierlijkheid.
 
Kijk voor meer informatie over de Hologram Tour en kaartverkoop op de website van MOJO.

Beluister ook de Maria Callas playlist van onze partner MeloMe, met haar mooiste opnames.