Als je deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
Bekijk hier de prijswinnaars.
 
facebook  twitter  instagram  
Luister live naar Classic FM
Win kaarten voor Hans Zimmer in Ahoy!
Hij is Hollywoods meest gevraagde en vernieuwende componist van filmmuziek: Hans Zimmer. Na decennia van iconische soundtracks voor films als 'Rain Man', 'Gladiator', 'Pirates of the Caribbean', 'Inception' en 'The Lion King' heeft de Duitse grootheid eindelijk zijn allereerste Europese Tour aangekondigd. Win nu kaarten voor zijn enige show in Nederland!
Vrijkaarten voor Concertzaal Tilburg
Concertzaal Tilburg bestaat 20 jaar en viert dat met een kleurrijk programma. Vraag nu het seizoensmagazine aan om kans te maken op twee vrijkaartjes voor een concert!
Gezocht: muzikale kinderen!
Classic FM is op zoek naar muzikale kinderen die willen deelnemen aan het Koningsorkest. Bespeel jij een instrument of ken je een talent? Doe mee of stem!
Concertgebouworkest olv Valery Gergiev
Op 19 en 20 mei leidt de Russische dirigent Valery Gergiev het Koninklijk Concertgebouworkest in werken van Prokofjev en Beethoven. Bestel kaarten!
Win het album van Elizabeth Joy Roe
'Field: Complete Nocturnes' van Amerikaanse pianiste Elizabeth Joy Roe is deze week Album van de Week op Classic FM. En jij kunt een exemplaar winnen!
La Bohème van Opera Zuid
Regisseur Waut Koeken brengt vanaf 21 mei de opera van Puccini als een universeel verhaal over de ongebonden levensfase van de jeugd en passie voor de kunsten.
Erik Scherder over klassieke muziek
Klassieke muziek werkt stressverlagend en ontspannend. Bekijk de video van Professor Erik Scherder over het effect van klassieke muziek tijdens het studeren.
Column Stefanie Westphal
Op onze site vind je de columns voor het magazine 'Luister' van Classic FM Music Director Stefanie Westphal. Deze maand: Een feestvarken komt zelden alleen.
Recensie: Bach Violin Concertos
Elke maand selecteert Classic FM in samenwerking met Luister de mooiste, opvallendste of meest bijzondere cd's. Deze maand: 'Bach Violin Concertos'.
Luister ook naar de themastations van Classic FMJe ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in ons abonneebestand bent ingeschreven. Wil je de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kun je je via deze link uitschrijven.

De Classic FM Nieuwsbrief is een uitgave van Classic FM vof, Postbus 376, 1000 EB Amsterdam.
info@classicfm.nl - disclaimer