Classic FM
Playlist
Je hoort nu:
Track
Componist
meer informatie
Luister ook naar:

Programma's

Op Classic FM hoor je non-stop de beste en mooiste klassieke hits en geniet je van muzikale thema-programma's met onder andere filmmuziek, concerten en de populairste albums van dit moment.

Classic FM Album Top 20 - zondag van 13.00 tot 15.00 uur

Elke zondagmiddag hoor je het overzicht van de best verkochte en de meest gedraaide klassieke cd's, filmsoundtracks en cross-over albums tijdens de Classic FM Album Top 20.

Classic FM in Concert - woensdag van 19.00 tot 21.00 uur

Geniet op woensdagavond ongestoord van de grootste klassiekers met meerdere delen, van begin tot eind, tot de laatste noot, alsof je in de concertzaal zit. Beleef het vanuit je luie stoel tijdens Classic FM in Concert.

Coffee Classics - ma t/m vr van 09.00 tot 12.00 uur

In Coffee Classics luister je naar de perfecte klassieke muziek voor de ochtend, met de juiste mix van pittige klanken en fijne klassiekers.

Dining and Wining - ma t/m vr van 17.00 tot 19.00 uur

Elke stamppot wordt een stijlvol diner met Dining and Wining op Classic FM. Met de juiste achtergrondmuziek creëer je voor jezelf of je gasten een gezellige sfeer waarin je in alle rust de dag revue kunt laten passeren.

Feel Good Friday - vrijdag van 19.00 tot 21.00 uur

Of je nou onderweg bent naar huis, aan het tafelen bent met vrienden of je klaarmaakt voor een avondje uit: de ideale muzikale begeleiding hoor je bij Feel Good Friday.

Hall of Fame - donderdag van 19.00 tot 21.00 uur

Een speciaal moment voor de meest geliefde klassieke muziek. De Brandenburgse concerten van Bach, het slotdeel van Beethoven's negende symfonie, de mooiste nocturnes van Chopin en de grootste hits van Einaudi: je hoort het in Hall of Fame.

Intermezzo - ma t/m vr van 12.00 tot 14.00 uur

Geniet van een lichte muzikale lunch voor iedereen. Uit Intermezzo haal je de energie die je voor de middag nodig hebt.

Morning Mood - ma t/m vr van 07.00 tot 09.00 uur

Hoe je je dag begint, bepaalt in sterke mate hoe je de rest van de dag en de mensen om je heen tegemoet treedt. Voor een positief en stressvrij begin van de dag luister je naar Morning Mood.

Movies Monday - maandag van 19.00 tot 21.00 uur

Veel filmmuziek ken of herken je. En dat maakt het luisteren zo prettig. James Horner, Ennio Morricone, Vangelis, Philip Glass... er zijn teveel filmcomponisten om op te noemen. Bij Movies Monday komen ze allemaal voorbij!

Lounge Classics - dinsdag van 19.00 tot 21.00 uur

Geniet bij Classic FM van Lounge Classics, een mix van de meest rustgevende, licht klassieke muziek waarmee je op een ontspannen manier de dag afsluit. Luister, geniet en ontspan met Lounge Classics!

Smooth Sunday Morning - zondag van 09.00 tot 12.00 uur

Met de rustgevende melodieën van de Smooth Sunday Morning word je uitgerust wakker en geniet je samen met familie en vrienden van een uitgebreide zondagochtend brunch of de koffie op de bank.

Tea after Two - ma t/m vr van 14.00 tot 17.00 uur

Als een goed afgestemde thee-melange past het programma bij jouw gevarieerde levensstijl. Tijdens Tea after Two kun je heerlijk ontspannen of geconcentreerd werken, maar voorkomen we jouw middagdip door het aantal energieke muziekstukken wat op te voeren.