Classic FM
Playlist
Je hoort nu: Track
Componist: Componist
meer informatie

Luister ook naar de themastations van Classic FM

Win kaarten voor Ray Chen in Het Concertgebouw

Ray Chen

Deze zomer biedt Het Concertgebouw weer een prachtige mix van klassieke concerten, jazz en de fijnste popmuziek tijdens de Robeco SummerNights. Bij Classic FM maak je de hele week kans op kaarten voor Ray Chen op woensdag 2 augustus.

Ray Chen en Mendelssohn

Het vioolspel van Ray Chen maakt nogal wat los bij de recensenten. Deze winnaar van de Koningin Elisabethwedstrijd wordt 'magnetisch' genoemd, 'overrompelend', hij heeft 'de concentratie van een bokser'. De Australische virtuoos doorleeft de werken die hij speelt, en brengt ze vol passie over op de zaal. Vandaag in een van de meest geliefde vioolconcerten, dat van Mendelssohn.

Dvořáks Nieuwe wereld

Dvořáks Negende symfonie, 'Uit de Nieuwe Wereld', wordt gespeeld door een gloednieuw orkest. Voor het eerst in Het Concertgebouw: de Würth Philharmoniker. Een Duits orkest dat zijn motto van Bernstein leende: muziek maken onder vrienden. Een warm bad voor Ray Chen, die met Mendelssohns Vioolconcert een hoeksteen van het repertoire kiest. Gramophone prees zijn imponerende beheersing, ook in de lange expressiebogen die Mendelssohn van hem vraagt.

Kijk voor meer informatie op www.concertgebouw.nl.

Win kaarten

Wil jij op woensdag 2 augustus genieten van Mendelssohns Vioolconcert in de uitvoering van Ray Chen? Beantwoord dan nu onderstaande prijsvraag om kans te maken op kaarten!

Foto: Julian Hargreaves

  1. Meedoen met de actie? Vul dan in het onderstaande formulier je gegevens in. Doe je vaker mee met acties? Registreer je dan bij Mijn Classic FM, zodat je bij volgende acties je gegevens niet meer hoeft in te vullen.

    Je bent niet ingelogd. Ben je al geregistreerd bij Mijn Classic FM? Log dan eerst hier in.

    Welke internationale muziekwedstrijd won Ray Chen met zijn vioolspel? *

  2. Jouw gegevens


Velden met een * zijn verplicht

Deze actie loopt van 17-07-2017 tot en met 23-07-2017.
Op deze actie zijn de Actievoorwaarden van Classic FM van toepassing.

Classic FM vindt het belangrijk om je gegevens met alle zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid te behandelen. Lees hier de privacyverklaring.

Om dit element te tonen dien je cookies te accepteren voor Classic FM. Dit kan in verschillende niveaus. Klik hier voor meer informatie.