Classic FM
Playlist
Je hoort nu: Track
Componist: Componist
meer informatie

Luister ook naar de themastations van Classic FM

Win kaarten voor het Nieuwjaarsconcert van philharmonie zuidnederland

Concertzaal Tilburg viert de feestmaand met de mooiste muziek. Van een romantische Tsjaikovski tot het Weihnachts-Oratorium en Nieuwjaarsconcerten.

Een greep uit het aanbod. Philharmonie zuidnederland brengt de lyrische, romantische muziek van Tsjaikovski in een sfeervol kerstconcert. Concertmeester Lei Wang soleert hier in het beroemde Vioolconcert van Tsjaikovski, een van de meest virtuoze en allermoeilijkste concerten voor viool. Hierna klinkt de meeslepende Symfonie nr. 4, ook van Tsjaikovski. De Nederlandse Bachvereniging brengt Bachs Weihnachts-Oratorium, dé ultieme kerstmuziek. Meteen al bij de eerste noten voel je: het is feest! Het hele kerstverhaal komt voorbij: de engelen, het kindje in de stal en de herders. Philharmonie zuidnederland opent vervolgens het nieuwe jaar met Wenen, Strauss en nog veel meer.

  • 21 dec philharmonie zuidnederland - Tsaikovski's Kerst
  • 23 dec Nederlandse Bachvereniging - Weihnachts-Oratorium
  • 04 jan philharmonie zuidnederland - Nieuwjaarsconcert

Voor het volledige programma en het bestellen van tickets: www.concertzaaltilburg.nl
Concertzaal Tilburg, de meest kleurrijke concertzaal van het Zuiden.

Maak kans op vrijkaarten voor philharmonie zuidnederland

Op donderdag 4 januari opent philharmonie zuidnederland het jaar feestelijk met het traditionele Nieuwjaarsconcert. Beantwoord onderstaande prijsvraag en maak kans op vrijkaarten voor dit concert!

  1. Meedoen met de actie? Vul dan in het onderstaande formulier je gegevens in. Doe je vaker mee met acties? Registreer je dan bij Mijn Classic FM, zodat je bij volgende acties je gegevens niet meer hoeft in te vullen.

    Je bent niet ingelogd. Ben je al geregistreerd bij Mijn Classic FM? Log dan eerst hier in.

    Wie dirigeert philharmonie zuidnederland tijdens het Nieuwjaarsconcert in Concertzaal Tilburg? *

  2. Jouw gegevens


Velden met een * zijn verplicht

Deze actie loopt van 07-12-2017 tot en met 16-12-2017.
Op deze actie zijn de Actievoorwaarden van Classic FM van toepassing.

Classic FM vindt het belangrijk om je gegevens met alle zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid te behandelen. Lees hier de privacyverklaring.

Om dit element te tonen dien je cookies te accepteren voor Classic FM. Dit kan in verschillende niveaus. Klik hier voor meer informatie.