Classic FM
Playlist
Je hoort nu: Track
Componist: Componist
meer informatie

Luister ook naar de themastations van Classic FM

Win kaarten voor Het Nationale Ballet

Ode aan de meester

Hans van Manen mag deze zomer dan 85 zijn geworden, zijn ster is wereldwijd nog immer rijzende. Begin juli werd hij door het Franse Ministerie van Cultuur benoemd tot 'Commandeur des Arts et des Lettres', waarmee hij de hoogst mogelijke staatsonderscheiding op het gebied van kunst en letteren in Frankrijk ontving.

De afgelopen jaren nam zowel het Marijinski Ballet als het Bolsjoi Ballet werk van hem op het repertoire en ook het Ballet de l'Opéra National de Paris gaat zijn werk uitvoeren. Het Nationale Ballet is er dan ook trots op Van Manen als vaste choreograaf in zijn gelederen te hebben en trakteert je in Ode aan de meester op vier meesterlijke creaties. Kijk voor meer informatie op www.operaballet.nl.

Maak kans op kaarten

Wil jij genieten van het hommageprogramma van Het Nationale Ballet? Beantwoord dan nu onderstaande prijsvraag om kans te maken op twee kaarten voor Ode aan de meester op dinsdag 26 september! 

  1. Meedoen met de actie? Vul dan in het onderstaande formulier je gegevens in. Doe je vaker mee met acties? Registreer je dan bij Mijn Classic FM, zodat je bij volgende acties je gegevens niet meer hoeft in te vullen.

    Je bent niet ingelogd. Ben je al geregistreerd bij Mijn Classic FM? Log dan eerst hier in.

    In welk jaar is Hans van Manen geboren? *

  2. Jouw gegevens


Velden met een * zijn verplicht

Deze actie loopt van 09-09-2017 tot en met 20-09-2017.
Op deze actie zijn de Actievoorwaarden van Classic FM van toepassing.

Classic FM vindt het belangrijk om je gegevens met alle zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid te behandelen. Lees hier de privacyverklaring.

Om dit element te tonen dien je cookies te accepteren voor Classic FM. Dit kan in verschillende niveaus. Klik hier voor meer informatie.