Classic FM
Playlist
Je hoort nu: Track
Componist: Componist
meer informatie

Luister ook naar de themastations van Classic FM

Win kaarten voor Breaking The Silence

Breaking The Silence

Breaking The Silence is het liefdesverhaal van een vrouw onder het juk van een dictatoriaal regime. Haar man is verdwenen. Hij is een begenadigd en dwarse componist, de vrouw een talentvol celliste in dienst van het regime. Wanneer de man op een dag spoorloos verdwijnt, begint de vrouw een koortsachtige en gevaarlijke zoektocht die haar dwars door hun verleden voert. Heeft haar man haar verraden? Is hij slachtoffer van het systeem? Wat is er in de loop der jaren tussen hen veranderd? Via muziek van Sjostakovitsj en oude tape-opnamen probeert zij de gebeurtenissen te reconstrueren, wat uiteindelijk haar leven ingrijpend zal veranderen.

De muziek van Sjostakovitsj en Ligeti wordt speciaal bewerkt voor het Berlage Saxophone Quartet. Peter Vigh, altist in het Berlage Saxophone Quartet, schrijft nieuwe composities voor taperecorder waarin tekst en instrumentarium met elkaar verweven zijn.

Deze unieke samenwerking tussen Via Berlin en het Berlage Saxophone Quartet vindt plaats in de voormalige schuilkerk de Singelkerk, Singel 452 in Amsterdam.

Win kaarten

Wil jij op 16 augustus genieten van Breaking The Silence? Beantwoord dan nu onderstaande prijsvraag om kans te maken op twee kaarten! Kijk voor meer informatie over de voorstelling op www.grachtenfestival.nl.

Foto: Michiel Voet

  1. Meedoen met de actie? Vul dan in het onderstaande formulier je gegevens in. Doe je vaker mee met acties? Registreer je dan bij Mijn Classic FM, zodat je bij volgende acties je gegevens niet meer hoeft in te vullen.

    Je bent niet ingelogd. Ben je al geregistreerd bij Mijn Classic FM? Log dan eerst hier in.

    Hoe heet de altist van het Berlage Saxophone Quartet? *

  2. Jouw gegevens


Velden met een * zijn verplicht

Deze actie loopt van 19-06-2017 tot en met 25-06-2017.
Op deze actie zijn de Actievoorwaarden van Classic FM van toepassing.

Classic FM vindt het belangrijk om je gegevens met alle zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid te behandelen. Lees hier de privacyverklaring.

Om dit element te tonen dien je cookies te accepteren voor Classic FM. Dit kan in verschillende niveaus. Klik hier voor meer informatie.