Classic FM
Playlist
Je hoort nu: Track
Componist: Componist
meer informatie

Luister ook naar de themastations van Classic FM

Win een Classic FM muziekreis naar Toscane

Het Puccinifestival staat elke zomer garant voor passie, de beste tenoren en sopranen, en schitterende decors! De Italiaanse componist Giacomo Puccini vond in zijn Toscaanse zomervilla aan de oevers van het Lago di Massaciuccoli inspiratie voor zijn mooiste opera's. Dit is dan ook dé plek om zijn onsterfelijke melodieën te beluisteren. Een prachtig openluchttheater aan het water is al sinds 1930 het betoverende decor voor dit festival. En jij kunt hier twee opera's bijwonen!

Classic FM muziekreis

SRC Reizen en Classic FM nodigen je van harte uit om deze zomer in Italië te genieten van de mooiste opera's van Giacomo Puccini. Tijdens deze unieke 5-daagse Classic FM muziekreis woon je 's avonds twee van zijn beroemdste opera's bij: Tosca en Turandot! Maar ook overdag ontdek je Puccini: je bezoekt het prachtige intieme centrum van Lucca met zijn geboortehuis, en het stadje Celle di Pescaglia waar hij een deel van zijn jeugd heeft doorgebracht. Natuurlijk kan Puccini's zomervilla in Torre del Lago niet ontbreken! Deze herinneringen aan de Italiaanse componist combineer je met een heerlijke dag in Florence en een ontspannen ochtend in Pisa.

Winnen

Wil je ook genieten van de mooiste opera's van Puccini tijdens het beroemde Puccinifestival in Toscane? Beantwoord dan nu onderstaande prijsvraag om kans te maken op de Classic FM muziekreis voor twee personen naar het Puccinifestival! 

 1. Meedoen met de actie? Vul dan in het onderstaande formulier je gegevens in. Doe je vaker mee met acties? Registreer je dan bij Mijn Classic FM, zodat je bij volgende acties je gegevens niet meer hoeft in te vullen.

  Je bent niet ingelogd. Ben je al geregistreerd bij Mijn Classic FM? Log dan eerst hier in.

  Wat was de laatste opera van Puccini die hij door zijn dood niet zelf heeft kunnen afronden? *

 2. Jouw gegevens


Velden met een * zijn verplicht

Op deze actie zijn de actievoorwaarden van Classic FM van toepassing plus de aanvullende voorwaarden:

 • Deze actie loopt van 13 maart tot en met 2 april 2017.
 • Dit promotioneel kansspel wordt georganiseerd door Classic FM, ter promotie van SRC Reizen.
 • Classic FM en SRC Reizen stellen 2 plaatsen voor de Classic FM-Muziekreis Puccini (vertrek 9 augustus 2017) ter waarde van 1.958 euro ter beschikking met verblijf in een 2-persoonskamer. Eventuele aanpassingen aan de reis, zoals een upgrade met extra kosten, worden als meerkosten doorberekend.
 • De winnaar wordt begin april 2017 bekendgemaakt.
 • De winnaar wordt bekendgemaakt via de prijswinnaarspagina van Classic FM en worden mogelijk op de Facebook pagina's van Classic FM en SRC Reizen geplaatst.
 • De winnaar ontvangt een reischeque die uitsluitend geldig is voor bovengenoemde reis. Na annulering door de reiziger kan de reischeque niet opnieuw verzilverd worden. Indien SRC Reizen de reis moet annuleren, kan een nieuwe reis worden geboekt tot 1 jaar na de geplande reisdatum.

Deze actie loopt van 13-03-2017 tot en met 02-04-2017.
Op deze actie zijn de Actievoorwaarden van Classic FM van toepassing.

Classic FM vindt het belangrijk om je gegevens met alle zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid te behandelen. Lees hier de privacyverklaring.

Om dit element te tonen dien je cookies te accepteren voor Classic FM. Dit kan in verschillende niveaus. Klik hier voor meer informatie.