Classic FM
Playlist
Je hoort nu:
Track
Componist
meer informatie
Luister ook naar:

Maak kans op kaarten voor de opera Carmen

carmen royal opera house

Geniet van de mooiste opera's en balletten live vanuit het Londense Royal Opera House in uw bioscoop. Dinsdag 6 maart is Bizets klassieke opera Carmen, met in de hoofdrol Anna Goryachova, te zien in 60 bioscopen

Carmen is het bekendste werk van de Franse componist Georges Bizet en tevens een van de bekendste opera’s ooit. De bruisende mix van passie, sensualiteit en geweld die de opera kenmerkt, werd aanvankelijk te heftig bevonden voor het podium en daarom flopte het werk bij de première in 1875. Kort daarna stierf Bizet, zodat hij nooit van het latere spectaculaire succes van zijn Carmen heeft geweten: alleen al in Royal Opera House Covent Garden beleefde de opera meer dan vijfhonderd uitvoeringen.

De voorstelling is dinsdag 6 maart iets na 19:30 uur live te zien in 60 bioscopen verspreid over het land. De meeste bioscopen vertonen in de dagen erna encores. Een overzicht van alle bioscopen en informatie over deze en de komende voorstellingen van Royal Opera House Live In Cinemas kun je vinden op royaloperahouse.nl.

Wil jij kans maken op twee kaarten voor Carmen in een bioscoop naar keuze? Beantwoord dan nu onderstaande prijsvraag. 

We mogen 15 x 2 kaarten weggeven! 

Daarmee maak je tevens kans op de hoofdprijs:  een VIP arrangement in NH Collection Doelen Amsterdam, inclusief vervoer naar en van de Filmhallen in Amsterdam waar je op 6 maart 2018 kunt genieten van de 'Royal Opera House Live In Cinemas'-vertoning van Carmen! 

Een overzicht van alle bioscopen en informatie over de komende voorstellingen van Royal Opera House Live In Cinemas kan je vinden op www.royaloperahouse.nl. Classic FM is official partner van Royal Opera House Live In Cinemas. 

  1. Meedoen met de actie? Vul dan in het onderstaande formulier je gegevens in. Doe je vaker mee met acties? Registreer je dan bij Mijn Classic FM, zodat je bij volgende acties je gegevens niet meer hoeft in te vullen.

    Je bent niet ingelogd. Ben je al geregistreerd bij Mijn Classic FM? Log dan eerst hier in.

    In welke taal wordt Carmen gezongen? *

  2. Jouw gegevens


Velden met een * zijn verplicht

Deze actie loopt van 09-02-2018 tot en met 21-02-2018.
Op deze actie zijn de Actievoorwaarden van Classic FM van toepassing.

Classic FM vindt het belangrijk om je gegevens met alle zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid te behandelen. Lees hier de privacyverklaring.