Classic FM
Playlist
Je hoort nu: Track
Componist: Componist
meer informatie

Luister ook naar de themastations van Classic FM

Geniet van Die Zauberflöte live in jouw bioscoop

Die Zauberflöte

Classic FM is official partner van Royal Opera House Live In Cinemas. Geniet van de mooiste opera's en balletten live vanuit het Londense Royal Opera House in jouw bioscoop. Woensdag 20 september is Die Zauberflöte van Mozart te zien in 59 bioscopen.

De eerste voorstelling van het seizoen 2017/18 is er een waar enorm naar uitgekeken wordt. Mozarts wereldberoemde opera wordt door regisseur David McVicar adembenemend tot leven gewekt met een schitterende cast met onder meer Roderick Williams als Papageno.

Die Zauberflöte

Prins Tamino belooft de Koningin van de Nacht dat hij haar dochter Pamina zal redden van de tovenaar Sarastro. Hij gaat op weg, samen met de vogelvanger Papageno, maar dan blijkt dat niet alles is wat het lijkt… David McVicars klassieke enscenering doet recht aan zowel de ernst als de humor van Mozarts werk. Het publiek wordt meegevoerd naar een sprookjesachtige wereld vol dansende dieren, vliegende voertuigen en oogverblindende sterrenhemels.

De voorstelling is woensdag 20 september iets na 20.00 uur live te zien in 59 bioscopen verspreid over het land. In het weekend erna worden encores vertoond. Voor meer informatie en kaartjes, kun je terecht op www.royaloperahouse.nl.

Om dit element te tonen dien je cookies te accepteren voor Classic FM. Dit kan in verschillende niveaus. Klik hier voor meer informatie.